Zondag 9 oktober om 16.00 uur is de opening van de groepsexpositie Veenkunst #1 bij galerie en kunstuitleen Kunst in Huis. In deze expositie wordt werk getoond van gevestigde en nieuwe talenten, die wonen of werken in Veendam en omstreken. Je kunt deze expositie komen bekijken in het monumentale pand Van Heijningen Bosch te Veendam! (Beneden Oosterdiep 63 te Veendam)

Een afwisselende expositie

Er doen negen kunstenaars mee die ieder in hun eigen stijl en medium werken. Het belooft dan ook een afwisselende expositie te worden met schilderijen, tekeningen, litho’s, aquarellen en werken in gemengde media.
De deelnemende kunstenaars zijn:

  • Roland Beyer (Stadskanaal)
  • Diane Brodie (Blauwestad)
  • Albert Compagner (Valthermond)
  • Martin Horneman (Veendam)
  • Wiltfried Pathuis (Veendam)
  • Robin Stemerding (Veendam)
  • Eza Weijer (Veendam)
  • Aly van der Woude (Wildervank)
  • Theo Zwinderman (Veendam).

Hedendaagse kunstenaars uit Oost-Groningen

Kunst in Huis wil graag een podium bieden aan hedendaagse kunstenaars uit Oost-Groningen en besteedt hier elk jaar middels een expositie aandacht aan. Indien het concept bevalt zal volgend jaar de expositie ‘Veenkunst #2’ volgen.

Opening

De opening van de expositie vindt plaats op zondag 9 oktober om 16.00 en zal worden geopend door Hendrik Hachmer, directeur van het Veenkoloniaal Museum. Iedereen is welkom! Bezoekers kunnen zich aanmelden voor de opening via info@kunstinhuis.nl o.v.v. het aantal personen. De tentoonstelling loopt tot en met 30 december.

Kom langs bij Kunst in Huis, Beneden Oosterdiep 63 te Veendam.